Mūsdienu tehnoloģiju jaunumi no Digital Trends Esi pirmais, kurš par to uzzina un iegādājas.

Kādēļ tas ir svarīgi? Tas ir svarīgi, lai jūs zinātu!  Tagad ir vairāk iespēju uzzināt par tirgū pieejamām jaunajām tehnoloģijām.

Ja tu domā par savu mājas kinoteātri, bet datorā, tad tev noteikti jaapskata un jāiegādājas jaunais, Galaxī ar jaunajām grafikajām kartēm. Galax tika ieviesti divi half-height Nvidia GTX 1050 grafiskās kartes, kas dod vairāk enerģijas nekā standarta opcijas.

Vēl vairāk: Corsair’ s 2.0 “Buldogs” logā, var apskatīt jaunākās paaudzes procesorus.

Tā Galax 1050 GTX 1050Ti un LP OC OC LP ir nedaudz uzlabotākas versijas Nvidia’ s atsauces opcijas, lai gan izmērā ir mazāks, bet Cik gan Galaxī varētu ūt mīnusu 68mm. lielam Tas padara šīs kartes labākas, jo ir ideāli piemērots HTPCs mazformātam kas der kā uzliekam mājas kinoteātris.

Par 1050 GTX modeli ir 1, 366MHz un var palielināt līdz 1 468MHz, savukārt GTX 1050Ti modelis strāda un patērē nedaudz lēnāk, 1, 303MHz, bet to var palielināt līdz 1, 417MHz. Salīdziniet to ar Nvidia modeļiem ir 1050, 1, 354MHz un 1, 455MHz līdz 1050Ti, un tā darbojas ar 1, 290MHz un 1, 392MHz atbalsts. Galax’ s 1050 ar 2GBs RAM un 1050Ti 4GBs, līdz tas atduras.

Attiecībā uz kartēm,Tās gan piedāvās DisplayPot 1.4, HDMI 2 .0b, un DVI-D pakalpojumu. Šī karte būs tikai viena  katram, tāpēc ar monitoru iestatījumus var aplūkot vairākas papildu opcijas. Dzesēšanai ļoti gudri, gan kartes ar standarta dual-fan dzesētājiem, bet pircējiem tas noteikti patiks. Dual( jeb divvedu ) lai nodrošinātu to, ka gadījumos, ja kaut kas varētu sabojāties, lai būtu otrs variants. Par laimi, abas kartes var darbināt, izmantojot vienu nišu personālo datoru, kas nozīmē, ka strāvas savienotāji būs vajadzīgi, un pat vēl ar zemāku vatu MPL būtu jāspēj tikt galā ar tās slodzi 75W.

Galaxī nav vel noteicis cenu par šīm jaunajām kartēm, ne ari noteicis izlaišanas datuma. Kartes ar šādām funkcijām parasti pardod par $110 vai $140 par 1050, 150Ti. Tas nebūs nekāds pārsteigums, ja cenas Galax izdomās pacelt augstākas.

Galaxy uz nomaksu ?

Pirkt preci uz nomaksu vai ilgtermiņa kredītu var tikai pilngadīgie klienti. Veicot pasūtījumu Tev jānorāda savs personas kods, jāsniedz mums informācija par savu darba vietu, amatu, darba stāžu, ienākumiem un vēlamo maksājumu skaitu. Ja Tavs kredīta pieteikums tiks apmierināts, Tev par to paziņos 7 darba dienu laikā. Tādi ir vairākumi kredītkompāniju politika.

 

Iegūsti vairāk jaudas no sava mazā PC ar 1050s Galax jaunajām kartēm.