Šīs austiņas ir atrodamas Ernio elektronika sadaļā.

Retro dizainu, zemas izmaksas, un mums bija ļoti labas un apveltītas ar gandrīz visu pazīstamo angļu ģitāras un pioniera Māršala, jo tas sāka licencēšanu austiņām pirms dažiem gadiem. Vadu un bezvadu versijās. Lielākie uzņēmuma pamatprincips ir mūsu birojā, izmeiginātas vairākus mēnešus, pateicoties savai siltajai skaņai, lielisku kontroli, un teicamu baterijas kalpošanas laiku.

Ar vēl lielāku dinamisko skaņas un still-superb funkcionalitāti, uzņēmuma jaunais skolnieks Bluetooth austiņas ir viss, ko mēs cerējām ieraudzīt jauninājumā. Tās gan piedāvā nedaudz atturīgāku skaņas parakstu nekā viņu rotaļīgajiem priekšgājējiem (kā tas ir ar šīs augstākās cenas punktu), to vidū nedaudz formas audio tādā veidā, ka mēs mīlam, nodrošinot plāno, pūkaino segu, ap austiņā lai tas dotu mūsu ausīm patīkamāku dziesm klausīšanos.

No kastītes

Austiņas ir vidēji lielas, melnā kastē ar uzņēmuma klasiska logo priekšpusē,  Atvēris lādīti, atklāj melnās austiņas, gluži kā atrastos midzenī, cieši piespiests pie Atslēdziņas apakšējā sadaļā. Tūlīt vērš skatienu Brass-colored akcentiem, izraujot no jūras, melnu kā pastiprinātājs rokturiem tumšu posmu.

Iesūtnes piederumi ietver 3.5 mm audio kabeli, un izmantojot micro-USB lādētāja kabeli. Tāpat kā visi Maršals austiņas kabeļi, tie ir veidoti kā shrunken-down ģitāru kabeļi, ar austiņu kabeļa mazo faktūru misiņa akcentiem. Vienkārša melna lietotāja rokasgrāmata atrodas kastītes apakšā zem austiņām.

Funkcijas un dizains

Tās ir ievērojami līdzīgas ar vizuālu estētiku kā majors II, bet ar pāris jauniem stila elementiem; tekstilmateriāla vinila ar misiņa akcentiem joprojām tiekizmantots, bet šoreiz amp-shaped earcups ir taisnstūrveida, nedaudz skulptūrveida. Uzņēmuma logotips tiek parādīts ar baltiem burtiem popmūzikas vēsturē kā kādreiz aiz earcup vizuāls orientieris, tā vien šķiet, ka kaut kāda maziņa akmens plātnīte.

Neraugoties uz modernāku dizainu, Maršala austiņu dizains ir vērsts uz tiem ar vājību pret vintage rokenrolā. Katrā no divām savītām virvēm earcup — ir vecā kaluma izskats. Dižojās studijas austiņas pie “70 gadu laikmetā — un teksturētas ārējās malas mazliet, lai pievērstu jūsu uzmanību, ja neskaita klasisko Marshall fontu. Ievērojot gold-and-vinyl dizainu, labās un kreisās austiņas ir apzīmētas ar simbolu + L R misiņa mogu uz pieres apakšējā sadaļā. Šie ir labi ka pāris on-ears kovboju zābaku, tumši zilās džinsa auduma, un patīkamu ādas jaku.

Viss, ko jūs klausītos, izmantojot šīs austiņas, tas aizvedīs jūs pie dzīlākiem vel neziāmiem skaņas “ Ūdeniem”.

Lielākā daļa fiziskās atšķirības starp ieguldītāju, jauninājumi nāk kā pieticīga noformējuma problēmas. Piemērs: apakšējā sekcija, ko pievieno lenti uz earcups ir biezākas un izturīgākas, nekā tas ir majors II, thx less-durable stiepļu skavas. Un kamēr earcups polsterēto galvas apsēju un šķiet gandrīz identiski abos modeļos, Maršala rattan-stitched salona vadītāja skolnieks grāvji ar vākiem, izvēloties klusu skaņu audumā, kas, iespējams, uzlabo precizitāti.

Austiņas sakļaujas “U” forma, kad tās netiek izmantotas, kas liecina par tās salīdzinoši smaga spiedes spēku. Bet tas nozīmē Asv Maršala pasīvā trokšņu izolācija ir iespaidīga, tā var arī likt viņiem justies neveikli ilgi noklausīšanās sesijās, jo īpaši cilvēkiem ar lielākām galvām vai brillēm.. Tāpat kā viņu priekšteči, to vidū viegli salocīt kompaktā kamoliņā, pateicoties eņģēm  uz lentes, tagad tikai tās ir mazāka izmēra, lai vieglāk varētu veikt korekcijas.

 

Bluetooth austiņas pārskats