Bija spekulācijas un baumas, kas tika izplatītas par jaunā iPhone 7 iznākšan, kurš iznāca pagājušā gada septembrī un kā normu, šīm baumām un spekulācijām nerimst. patiesībā tās pieauguma temps turpina attīstīties.

Baumoja, ka austiņu ligzda ir jānoņem, lai tālruni varētu lietot. Tam ir arī ātrākā Touch ID, ir ūdensnecaurlaidīga konstrukcija ar divu kameru konfigurāciju (lai arī tie būtu tikai lielākiem modeļiem.) Tāpat paredzams, ka telefons parādīsies trīs dažādos variantos – ar 4 collu un 4.7 collu un 5.5 collu ar 2 GB RAM (tas ir palielināts līdz 3 GB no 7 Plus un 7 Pro). Baumas par iespējamu A10 mikroshēmas un baterijas tiek arī spriests.

Piedāvājot jaunāko informāciju par jauno iPhone 7 nāk kā atnāca foto (lai gan mums bija viltotas fotogrāfijas, kas iepriekš, un šis viens ir apšaubāma), bet tas, ko ir vērts pieminēt, ir tas, ka šoreiz specifikācijas, šķiet, sakrīt ar baumām par pirmo reizi.

Emuāra ziņa tika publicēta čehu valodā un fotoattēli tiek apgalvots, ka sociālajā tīklā Weibo.

Tātad kād ir nonācis foto un kurā? Arī tas, šķiet, liecina, ka iPhone 7 ir metāla unibody ar līdzīgiem izmēriem uz iPhone 6 un iPhone 6 S. Arī antenu rindu uz augšu un leju, atšķirībā no horizontālās grumbas uz pašreizējo iPhone 6 un 6 Plus.

 

Te arī, šķiet, ir papildu caurums, kas atrodas starp kameras aparatūru un dual-LED zibspuldzi. Šo papildu caurumu, kas faktiski ir pretrunā ar iPhone 7 shēmām, kas tika nopludināti pirms mēneša, taču minēja, ka viens no caurumiem ir aizmugurē mikrofonam, lai tvertu audio un video tiek filmēts otrais caurums, bet tas ir noslēpums, lai gan daži apgalvo, ka to varētu izmantot par stereo ierakstu vai varbūt automātisko fokusēšanu lāzera moduli, kā Google nexus 5 X un Google nexus 6 P. Citas pārvietojamas ierīces, lāzera automātiskā fokusēšana ir LG un G3, un LG un G4. Lāzera automātiskā fokusēšana sistēmu varētu uzlabot fotoattēlus, kas ir uzņemti mazākā gaismā, un tas varētu patikt daudziem lietotājiem.

 

Publicētā fotogrāfija neliecina par Smart Connector, lai gan ir baumas, ka tā ir tikai lielāka iPhone 7, kura būs iekļauta. A Smart savienotājs ļauj ierīcei izveidot savienojumu ar saderīgu produktu kā Apple Smart klavieratūru.

 

Kaut kas noteikti ir tas, ka jaunais iPhone būs neapšaubāmi pirktākais un ar labām lietojumprogrammām, kuras var lejupielādēt, kas ir tas, kas padara jūsu iPhone tik personisku jums. Kā var personalizēt, lai piemērotu jūsu mobilo ierīci ar savām vajadzībām, vai viņi spēlējas mobilās spēles par vietām kā Fruityking.co.uk vai budžeta brīvdienās pārbaudīt savu veselību, ir programmas prasības visos gadījumos un tas ir tas, kas padara šo ierīci tik populārs, un ir grūti iedomāties savu dzīvi bez mūsu mobilajām ierīcēm.

 

Iphone 7 spekulācijas – peļnas pēc?!