Tā teikt RMD ir moderns aizstājējs ratiņkrēslam, sava veida robots, kājas, kas ļauj invalīdiem, kuri paralizēti no gurniem uz leju tadējādi palīdzot cilvēkus mobilizēt tā kā to dara veseli cilvēki. Aizmirstiet vecus krēslus ar milzīgiem riteņiem – šī ierīce, kas izskatās kā labāk segway, var būtiski mainīt dzīvi invalīdiem un paralizētiem cilvēkiem, kuri to ļti ērti un viegli var izmantot.

Šī poza bāzes “invalīdu” stāv uz augšu – tas nozīmē, ka invalīdi varētu paskatīties uz pasauli no augšas nevis no vidēja stāvokļa – un to varētu viegli aizsniegt, cita lieta būtu, ja lieta atrastos starpā, vai uz augstiem plauktiem mājā un lielveikalā Stāvošā poza ir arī veselīga izdevīgas priekšrocības paralizētajiem –, kas treniņu nolūkā  “stāv” uz stundu katru dienu, lai uzturētu temperatūru vienmērīgu ķermenī., izmantojot šo ierīci, kas laikā nav mocības viņiem – taču ir neatņemama viņu ikdienas dzīves sastāvdaļa.

Kā jūs “sēž”, šo ierīci padara to lietotojot dzīvi ļoti vienkāršu: tā vietā, lai paši iesēsties ratiņkrēslā atpakaļgaitā – ļoti sarežģītu un bīstamu manevru – tā tek RMD ļauj pacelt sevi augšup ar ierīci. Tas nozīmē, ka vecākiem vai slimiem pacientiem vairs nevajadzētu citu palīdzību.

Tā tek RMD ir mūsdienās aizstājējs ratiņkrēsliem, sava veida robots, kājas, kas ļauj Invalīdiem paralizētiem no vidukļa uzleju cilvēkiem mobilizēties kā veseliem cilvēkiem. Aizmirstiet vecus krēslus ar milzīgiem riteņiem – Šī ierīce, kas izskatās daudz labāk, var būtiski mainīt dzīvi segway invalīdiem un paralizētiem cilvēkiem kuri to izmantos.

Te ir arī jautājums par medicīnisko atzinumu, noteikumus, atļaujas un citus. Pat ja tas video izskatās ideāls risinājums – paies zināms laiks, lai noskaidrotu, vai tam ir lieli defekti, kas varētu savainot cilvēku, kuri to lieto.

 

No otras puses – Šis ir lielisks piemērs nākotnes mobilitātes risinājumus. Ratiņkrēsli var būt efektīva, bet arī ļoti vecmodīga, nepilnīga un tā neatbilst tam, kas mūsu sabiedrībā ir paredzēts. Pat tek RMD nebūtu kļuvusi par futūristisku ratiņkrēsli – es biju gandrīz pārliecināta, ka nākamo paaudzi šajās ierīcēs izmantos tās pašas idejas un tehnoloģijas.

 

Robota kājas invalīdiem – RMD