Spiedes spriegums ir labs, ja ne izcils, ar 400 v dabīgo strāvu (L-N) V 500 uz pārējiem diviem. Ierīce piedāvā 1080 džoulus ar garantiju,  kas atbilst šai spiedes pakāpei. Kad beidzas garantīja, tad jātur acis vaļā, lai aizsargātu strāvu, kas vara turpināt izplūst.

Spiedes priegums nav  domāts tieši tikai portatīvajam. Tas sver nedaudz mazāk par 1.5 mārciņām un ar bumbier veida pamatbloku plus ar sešiem vadiem, lai jūs vnk nevēlētos iemest klēpjdatoru maisā vai parastā somu. Bet tas ir sava veida sīkrīks, kuru iespējams iemest mašīnā vai bagāžā, kad dodaties ceļojumā ar lidmašīnu, ja strādājat vai ceļojat varas dalīties strāvā un kontaktos, regulāri ar saviem kolēģiem.

Tā ir arī ļoti saprātīga izvēle attiecībā uz saimniecību, Tieši tur, kur ir daudz un bieži  vajadzīgi adapteri un, kas bieži jāpievieno un jāatvieno. Tas darbojas lieliski uz virsmas, un tas nav nesmukā formā lai tas būtu jāpaslēpj aiz rakstāmgalda vai skapīša

Sešas kontakta vietas ir izvietotas pietiekami plaši, lai ļautu jums pievienot AC ķieģeļus un adapteri; man ir daži vairākportu USB adapteri, kas ļauj man pievienot USB uzlādi līdz ģimenes vai darba grupu līmenī, un viņi visi paklausīja gluži labi. USB pieslēgvietas piedāvās līdz 2.1 ampēriem (A), pieejams katram kopumā vai sadalīt starp viņiem, ja jums ir divas ierīces, kas pieļauj ātrāku uzlādi nekā 1A katrai.

Ar vienu vienkāršu Powramid elementu ir tās strāvas slēdzis: tas, kas atrodas zem caurspīdīga plastmasas kupola, kas jums neliks pielikt nekādas pūles, lai novilktu un nospiezt slēdzi, kas, neskatoties uz to, ka ir caurspīdīgs, tas iedegsies, tad kad to piespiedīs. Vāciņs, kurš atrodas virs tā sleģa, no otras puses, neļauj to nejauši ieslēgt vai izslēgt.

Accell piedāvā 5 gadu, iekārtu bojājumus garantiju, kas attiecas tikai uz sākotnējo iegādātāju. Detaļas nav tiešsaistē iesējams nopirkt, taču ir iespēja to aiznest uz garantiju.

Apakšējā rinda

Tāpēc Powramid divi USB porti, var saņemt līdzvērtīgu strāvu astoņas kontaktligzdas, nevis tikai sešas. Ja ceļojat un jums ir nepieciešamas vairākas ierīces, kas prasa spēku un uzlādi, izmantojot USB, un it īpaši ceļojot grupā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem, Accell Powramid varētu būt ļoti vērtīg, dalīties, nepietiekama vai grūti sasniedzamās AC kontaktā ar daudziem citiem.

Tāpat ir arī mājas, kur virtuves letes vai citas virsmas, kur ir tikai vina kontaktligzda adapteri un USB kabeļi — un kurus arasti jau kāds izmanto, lai pieslēgtu sev nepieciešamo irī, tāpēc šī prece būs ļoti paroccīga visiem vnk atliks tikai Koplietot un baudīt.

 

sešu kontaktu un divu USB uzlādes ierīce