Ja es gribēju pāris bezvadu austiņas, tad es noteikti izvēlētos JLab Epic 2 Bluetooth. Pēc plašiem pētījumiem — mēs kopumā analizējām, ka šīs atbilst 147 sporta veidam atbilstošas austiņas un pārbaudījām 85 veidosun jaunākās iespējas — mūsu speciālistu grupa vienojās, ka viņi vēlas panākt Epic 2 Bluetooth kopā ar savu nākamo mācību sesiju. Biezz, viegls Epic 2 austiņas ir vieglāk uzlikt daudzveidīgākām ausīm nekā konkurentiem, ir labākas baterijas nekā citiem Bluetooth modeļiem mēs testējām, un piedāvājam lielisku skaņu ar zemāku cenu nekā salīdzinot ar bezvadu modeļiem. Atšķirībā no Daudzām citām austiņām, mēs izpētijām un tām bija ne tikai slikta skaņas kvalitāte, bet arī pietrūka komforta un stabilitātes. Epic 2 ir iekļauts cenu diapazona zemākajā Bluetooth ūdensizturīgo austiņu.

No visiem modeļiem, mēs testējām 2 Epic JLab kopa ir labākais Bluetooth bezvadu treniņu austiņas lielākā daļa cilvēku devās uz sporta zāli vai ārpus telpām. Šīs austiņas ir stabilas un izturīgas Un, lai gan mēs parasti saņemam daudz pretrunīgu paziņojumu, tomēr tās ir atzinuši par piemērotam, šis JLab pāris tika izmeiģināts arī visiem mūsu komisijas locekļiem . Patiesībā, kamēr daudzi citi lietoja sporta austiņas ir nopietns mācīšanās līknes iestatījumiem, kad runa ir par šīs JLab modelis bija intuitīvs un viegli lietojams.

Epic 2 austiņas ir lieliskas, un viņas izdzīvoja mūsu stresa testēšanu. Mēs viņas klausījāmis, skrējām ar tām, tās salija aizspēru tās ar kāju, vilkām tās, sabradājām tās, un pēc tam tās atkal klausījāmies. Pēc mūsu testa, mēs esam pārliecināti, ka šīs austiņas var sniegt tev toko tu meklē. Turklāt mūsu izmēģinājumi tika apstiprināti apgalvoja 12 stundu akumulatora darbības laiku, kas nozīmē, ka var klausīties gandrīz divas nedēļas katrā treniņā no vienas uzlādes.

Ja jums nepatīk āķi uz ausīm, vai ja JLab pāris ir izpārdotas, tad Sīlis X2 ir pareizais ceļš. Šīs austiņas ir vieglas, tās paliek zemē, tie izklausās fantastiski, tiem ir mūža garantija pret sviedru bojājumu, viņi diezgan ātri (apmēram divas stundas), viņiem ir jauka lieta, un tu vari valkāt tos vairākos veidos atkarībā no tā, kas pie jums strādā. Tomēr, lai piemērotu pareizu pirmo reizi aizņem mazliet vairāk pacietības nekā ar mūsu augšas paņemienu. Rezultātā šajā grupā no JLab Epic 2 Sīlis X2 tas vis tuvāk atbilst.

 

Dažādiem treniņa veidiem pieprasījums pēc dažāda veida sporta austiņām, tāpēc, ja tev vajag kaut ko mazliet citādu, tev var palīdzēt mūsu speciālisti.

Kas padara tik labu šīs vingrinājumu austiņas

Kopumā vingrinājumā austiņas ir paredzētas cilvēkiem, kas vēlas darboties, braucot ar velosipēdu vai dodoties  pārgājienā vai darbojoties pa sporta zāli, klausoties mūziku, Podcast apraides, vai citos plašsaziņas līdzekļos. Šīm austiņām ir jāiztur dažādi stresa faktori, piemēram, sviedri, lietus, celms no multivides atskaņotājiem, nokrītot uz grīdas, un vardarbība iemešanu somā kopā ar potenciāli netīries un mitriem aprīkojumiem.

Bezvadu austiņas ir paredzētas cilvēkiem, kas:

Kas staiga pa trosēm, strādājot ārā, — nekas vairāk nevar būt kaitinošāks, kā vadu austiņas ,kas sitas pa tavu seju,

jāatceras uzlādēt savas austiņas — Ja jums izdosies sportot vairākas stundas nedēļā, vajadzēs uzlādēt aptuveni reizi nedēļā vai katru otro nedēļu visvairāk sporta modeļi būtu atbilstošāki.

Ir gatavi samaksāt mazliet vairāk, lai ērtības — bezvadu austiņas parasti maksā mazliet vairāk naudas, lai to pašu skaņas kvalitāti varētu saņemt jūs no līdzīgām vadu versijām.

 

 

Labākās bezvadu austiņas nodarbooties ar aktīvo atpūtu un sportu