Ir laiks priekš jaunākajām baumām par Apple TV — televizora pierīci, kā mums patīk “meh” par. Bloomberg ziņojums liecina, ka Apple strādā pie jaunas ierīces, kas sniegs atbalstu 4 K (Ultra High Definition vai UHD) video, kā arī līdzeklis ar “piesātinātākas krāsas”, kas, iespējams, ir kaut kas saistīts ar High Dynamic Range (HDR).

Taču ziņas ir pārāk maz, lai teiktu ka būs Apple TV? Kamēr televizora pierīce, iespējams, sods ar Apple standartiem, tā ir gandrīz vai tāda veida category-defining produkts, ko mēs esam redzējuši pat Apple iPad vai uzrauga ir, daudz mazāk tiecas augstumos no iPhone. Vēsturiski, Apple ’ s TV mēģinājumi vienmēr ir bijis mazliet neveiksmīgi un šīs jaunākās baumas nav, lai tiktu daudz vairāk darīts, lai mainītu šo priekšstatu.

Ar skaitļiem

Šeit ir ar tiem UHD un HDR funkcijas: šajā brīdī, viņi tikai reiķina tabulas ar likmēm, Apple maksu vairāk par amatieru klases straumēšanas rūtiņu nekā konkurenti, kā, piemēram, Amazon. (Amazon Fire TV, pat ir 4 K atbalstu jau.) Tas ir grūts, lai saprastu, kas tev, ka papildu naudu pērk aiz Apple zīmols. Iepriekšējo versiju Apple TV, kas bija mazāk jaudīga, tomēr joprojām perfekti tās primārā funkcija video straumēšanas izmaksas ir labāk salīdzināmas, Godīgi sakot, arī es lietoju Apple TV katru dienu, man būs grūti atrast vairāk vērtu par jaunā modeļa funkcionalitāti. (lielāko daļu no šā izmaksu pieauguma, iespējams, ir izskaidrojams ar Siri pulti, kas man ir visvairāk pametuši par labu harder-to-lose un ērtākas Logitech Harmony universālo tālvadības pulti.)

Tikmēr aparatūras frontē, Apple konkurentiem ir parocīgas funkcijas kā spēju klausīties caur austiņām, savienojums ar attālo datoru vai mobilo ierīci, kā arī piedāvājot daudzpusīgāk stāvēšana rindā var ar lētākas straumēšanas opcijas, piemēram, Amazon Fire TV Stick un roku Express. Man ir pirmās paaudzes Fire TV pieslēgtu pie TELEVIZORA, un ka es varētu pārslēgties uz kaut ko vairāk, nekā nezaudējot iTunes Store piekļūt (taisnīgu tirdzniecību attiecībā uz piekļuvi Amazon Video) un AirPlay (kas lielākoties ir labāka par Ugunsgrēka TV ’ s Cast atbalstu, jo es esmu galvenokārt Apple ierīces lietotājs, bet ne par daudz).

Apple tikmēr tikai piedāvā dārgākus produktus par Apple TV, kura sniedz divreiz vairāk atmiņas par vēl vienu Tas nekas, ka noliktavas diferenciācija televizora pierīce nav īsti skaidrs jēdziens vairākumam lietotāju, kurš, visticamāk, salīdzināt to ar ideju par DVR saglabāšanai liecina nevis par to, ko tas tur par: space for apps.

Pierādījums tam ir nākotnē

Iespējams, nākotnē no TV programmām, kā mums patīk Apple, bet nākotnē apps noteikti nav TV. Lielākā daļa apps that I use on my Apple TV ir par vienu un to pašu video satura straumēšana, ka man mugurā bija mans vecais otrās paaudzes Apple TV. Un, kamēr tā patīkami dabiska fragments app in the mix, es noteikti nav pavadījusi vairāk par dažām minūtēm, izmēģinot apps like GrubHub vai NetNewsWire Šodien.

Kāpēc? Vienkārši: jo diezgan daudz vienmēr ir citas ierīces iekšpusē, un šī ierīce parasti ir pārāka par visu, ko piedāvā šīs lietojumprogrammas non-video-streaming uzdevums. Lielākā daļa Apple TV programmas jau ir diezgan ierobežotas, jo attālā — pat Siri tālvadības schmancy ar multitouch virsmas — nav tik laba sarežģīta mijiedarbība, kā arī IOS ierīces skārienekrānu. (there ’ s a reason Apple TV programmu par IOS piedāvā izmantot to jebkurā brīdī, ja ir jāievada teksts.) Ja vēlaties paveikt kaut vai aiz maza apakškopa, kas lielāko daļu šīs lietojumprogrammas piedāvāt, tu droši vien labāk ar citu ierīci.

 

Mēs daudz runājam par “otro ekrānu” pieredzi cilvēki sēž pie TV: kā viņi, pārbaudot Twitter vai aktieriem uz IMDb vai Wikipedia, skatoties. Bet, runājot par lietojumprogrammām, ieteicams nevis iPhone vai iPad un MacBook that ’ s otro ekrānu — tas ir Apple TV.

Jāatzīst, ka Apple ir vairāk uz šo stāstu, jo šīs baumas galvenokārt koncentrējas uz aparatūru par Apple TV kastīti, un nevis par programmatūras vai pakalpojumu. Aparatūra ir daudz vairāk pakļauta noplūdes un, kā Apple patīk uzsvērt, ka par visu ierīci, nevis tikai viena daļa.

To nevar teikt, ka Apple TV programmatūra spēle ir bijusi šāva uz visiem baloniem vai nu. Pēc tam “nākotne ir apps” smilškastes pieeju, uzņēmums atkāpies nedaudz piedāvāt savu TV programmu kā centralizētākā pieredzes platforma. Taču tas ir ne tikai sekli, fakts, ka tas ir tikai viens no daudzajiem programmas vienkārši nozīmē, ka tas nav pietiekami tālejošs.

Visiem, kas cīnījās par nākotnes tehnoloģiju dzīvojamajā istabā, tas joprojām šķiet, ka vairums cilvēku, galvenokārt vēlas skatīties TELEVIZORU un spēlēt spēles savos televizoros —labi ierobežot ierīcē, ja izrādās, ka tas, ko cilvēki grib. Tas nozīmē izdarīt izvēli un pateikt “nē”, un tas ir lielākais Apple tradīcijas.

 

4 K un HDR var nebūt pietiekami, lai Apple TV, būtu vadošais dzīvojamā istabā