To KeyOne ir BlackBerry zīmola lielās atgriešanās telefons, Par kādu mēs esam dzirdējuši pēdējo pāris mēnešu laikā. Pamatojoties uz Android un BlackBerry programmatūru virsū dažas unikālas īpašības, tā piebilst, ka nevar atrast par jebkuru citu Android tālruni 2017, kā fizisku tastatūru, varat palaist līdz 52 īsinājumtaustiņiem.

BlackBerry ventilatorus, lai ilggadējais KeyOne veidojas piepildīt cerības atjaunot zīmola slavu. Un, kamēr mēs esam sajūsmā par to KeyOne ir līdzeklis, kas tiku tālu, mums vienkārši nepieciešams vairāk laika veltīt testiem, pirms mēs zinām, kā to izdarīt.

Turklāt, kas ir postioned KeyOne — — saskarsies ar teicamām tradicionālajiem spēlētājiem no nežēlīgas konkurences, kā gaidāmo Samsung Galaxy S8, lg G6 un Google jaunā Pixel tālruņiem. Mēs esam gatavi, lai redzētu, kā tas viss notiks.

Tastatūras un ieteikumi

Ja fiziskā tastatūra ir BlackBerry zīme. KeyOne par šauru šķita mazliet rakstīt, pat maniem mazajiem pirkstiem. Tad atkal, Ir pagājis ilgs laiks, kopš esmu izjutis īstu pushback ir QWERTY tastatūra; tas var prasmi apgūt no jauna. Tomēr īstermiņā tastatūras augstums ir kompromiss, kas palīdz maksimizēt skārienekrāna lielumu. Garāka tastatūra varētu nozīmēt, ka tu nedabūsi 4.5 -inch ekrānu.

Papildus KeyOne no teksta, tastatūrai ir kapacitatīvie sensori ir iespējams pavilkt pa labi un pa kreisi no pogas,kura atrodas vidū, lai, teiksim, pretējās mājas logos. (tas ir nedaudz dīvaini, ar pirkstiem.) Jūs varat kartēt Gari vai īsi nospiediet jebkuru taustiņu, lai palaistu programmu vai saīsni — līdz 52 no viņiem kopā (veiksmi, atceroties tos visus). Tālrunis var pat ierosināt lietojumprogrammas, lai savienotu pārī, kā “es”, “Instagram” un “Y” “Yelp”.

Pirkstu nospiedumu lasītājs ir būvēta uz Home pogu un strādā diezgan labi testi.

Tālruņa atslēga

Ekrāna cilne

Ņemot piemēru no Samsung’s Edge telefoniem, tā ir mazliet KeyOne cilnē varat pārvilkt pāri ekrānam. Tas atver moduli, kas parāda gaidāmo tikšanos un uzdevumus, un ļauj apskatīt dažus pēdējos ziņojumus. Tur arī var piekļūt izvēlnē Iestatījumi cilnes, lai pielāgotu izmēru, novietojumu un caurspīdīgumu.

Mums patīk labi ērtības taustiņi, lai palaistu jebkuru programmu. Par KeyOne, pogu telefona labajā sānā var atvērt Google Voice Search, kameru vai jebkuru citu programmu, kuru lietojat daudz.

Ekrāna saīsnes

Kādreiz koncentrējās uz produktivitāti, tālrunis grupas saīsnes ikonas uz vienu no savām mājas ekrāniem, kas jums palīdzēs uzsākt vajadzīgo, kā jaunu uzdevumu vai kalendāra tikšanās.

BlackBerry programmatūras

BlackBerry fani būs iepriecināti redzēt BlackBerry Hub, kas ir universāls iesūtni un BBM (Blackberry Messenger), kā arī Dtek lietotni ielūkojās tālruņa drošības protokolos. To KeyOne sadarbosies ar BES serveri. Papildus ikdienas pircējiem, cilvēkiem aiz BlackBerry zīmola ir arī uzrunājot uzņēmējus un valdības aģentūru, lai atbalstītu tālruni.

Cenu un pārdošanas datumu

 

Telefons pārdošanā nonāks aprīlī par $549 un £499 (to pārvērš par AU $715)

 

Tas būs darbs uz visām četrām lielākajām ASV aviosabiedrībām, bet sākotnēji pārdot no BlackBerryMobile.com un citu tiešsaistes mazumtirgotājiem. Kanādā, tas vispirms ir runājis caur pārvadātāju.

Aparatūras tehniskie dati

4.5 -inch; -pixel izšķirtspēja 1,620 x 1,080

Android 7.1

12 -megapixel aizmugurējā kamera

8 -megapixel front-facing camera

2 GHz Qualcomm octacore lielās lauvmutītes 625

32 GB iekšējās atmiņas

3 GB RAM

Līdz 2 TB paplašināma atmiņa (microSD karte)

3,505 mAh akumulators (neizņemams)

USB-C

 

BlackBerry KeyOne tastatūras tālruni uzsāk jaunu BlackBerry laikmetu (praktisku)