Ir pagājuši mazāk nekā seši mēneši, kopš Sony izveidoja savu flagmani XZ tālruni, pērn, bet tas jau ir pēc to XZ Premium un XZS, kuru vislabāk var redzēt, un tam ir ļotiviegli atjaunināt XZ.

To XZ Premium parāda vislielākās izmaiņas. Metāla šasija no XZ paliek, bet Sony nomainīja matēta metāla aizmugurējo paneli ar pievilcīgu stikla loksni. Vara versija ir tik spīdīga, jūs varat viegli izmantot to kā spoguli, lai pārbaudītu jūsu matus un seju vai tiem ir viss kārtībā un vai tie izskatās labi. (jā, es centos šo), lai gan tas ir arī īsts pirkstu nospiedumu magnēts. Katru pieskārienu redz uz viņa.

Kameras izšķirtspēja ir samazinājusies līdz 19 megapikseļiem (to XZ bija 23), bet paši esam lielāki, kaut samazinājuši pikseļus, kam būtu jāuzlabo low-light šāvienus un panākt vienmērīgāku iedarbību.

Video režīms tagad ir ar super lēnu darbību. Kamēr daudzi tālruņi domā tikmēr šis ir labs līdzeklis, to XZ Premium var šaut ar iespaidīgu 960 kadriem sekundē, lai palēninātu darbību vēl vairāk. Ja jums jau ir jūsu suns lec rādīs video par kādu kārumu vai jūsu draugs face-planting no skrituļdēļa, jums būs ļoti interesanti ar to XZ Premium filmēt visus dzīves notikumus.

5.5 -inch displejs ir 4 K rezolūcija un tiek izmantota augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija, ko Sony apgalvo, ka ir pirmais,  kurš izmantojis to uz telefona. Teorētiski tam vajadzētu palīdzēt nodrošināt daudz bagātāku krāsu, kaut pustumsā, ieraudzīju tālruni, bija grūti saskatīt lielu atšķirību, tāpēc es neizteikšu spriedumu pilnībā, pirms to neesmu, kārtīgi pārbaudījis.

Tikmēr XZS tā izskatās gandrīz identiski standarta XZ, bet ir jaunās kameras tech no savas Premium ciltsmāsas. Pieejamība un cena, vēl nav paziņota..

Papildu Xperia XZ Premium tehniskie dati:

Lielās lauvmutītes Qualcomm 835 procesoru, 4 GB RAM

7.9 mm biezs

IP68 hidroizolācijas (var tikt iegremdēta līdz 1.5 metru (5 pēdu) pat 30 minūtes)

2,900 mAh akumulators

13 -megapixel front-facing camera

Android 7 Nuga

64 GB atmiņa, paplašināma ar microSD kartes līdz 256 gb

Xperia XZS tehniskie dati:

5.2 -inch displejs

2,900 mAh akumulators

Android 7.0 Nuga

 

Sony ar midzošu hroma ārpusi un superpalēlinatu filmu video