Jaunais Android viedtālrunis nāk ar augstas kvalitātes sastāvdaļām, stingrs un neparasts 18: 9 aspekta attiecībām. (ar video pārskatīšanu.)

Kā īpašnieks, jau vairāk kā gadu, kā nexus 6 P, man jāsaka, ka man patīk tas būs jauks, liels ekrāns, tas patiešām ir problēma, kad es mēģinu iebāzt tālruni kabatā vai uzspiest ātro īsziņu ar vienu roku. To, kādā neziņā esmu par to, kā apvienot lielā viedtālruņa displeju ar vienrokas ērtumu, sadusmojot piegādātājus jau labu laiku. Tagad izrādās, ka LG ir risinājums, lai mainītu displeja proporcijas — risinājums, kas varētu ļoti labi darboties, vai uzspridzināt uzņēmuma seju.

Šis nav neparasts solis no LG – sabiedrība, šķiet, ka ļoti interesantos veidos cenšas sevi atšķirt no konkurentiem. Piemēram, pērn LG G5 piedāvā moduļus.

Šoreiz, nevis standarta 16: 9 –, kas ir tipisks “platekrāna” HD proporciju, ka vairākums mūsdienu — uz ekrāniem gaidāmajā LG G6 pakļaujas slaidāka 18: 9. Šis ir interesants efekts gan uz fizisko sajūtu no tālruņa un tās QHD + (2880 x 1440) displejs.

Bet, pirms tam ejam cauri pamatam: LG G6 is a 5.7 -. Android 7.0 viedtālrunis, kuri pasākumi 5.8 x 2.8 x 0.3 in.; saskaņā ar LG pārstāvi, tas ir “ar 5.7 ekrānu 5.2 -in. -in. ķermeni.” Tas ir arī izturīgs; tā likmes IP68 uz ūdens un putekļu izturība; ir ar liektiem stūriem, kas, pēc uzņēmuma domām, izplata spēkā jebkura ietekme; un sporta šauru ietvaru, nevis pārklājošo displejs (jo, atkal saskaņā ar LG, pilnekrāna noformējumi ir trauslāka).

LG G6 komplektācijā ietilpst lielās lauvmutītes Qualcomm 32 procesoru, 821 GB krātuve, 4 GB of RAM, a 3,300 mAh akumulators (kuru, atšķirībā no tā priekšgājēja ir nevis pārneses), bezvadu uzlādes (gan Cji un PMA), a USB-C ports un SD karti.

Tā piedāvā ar platleņķa kamerām, gan priekšā un aizmugurē. Priekšējā kamera ir -megapixel 5 , 100 grādu robežās. No diviem 13 -megapixel aizmugures kamerām, kādu piedāvā līdz 135 – leņķis, pārējās 71-125 grādi. Saskaņā ar uzņēmuma, LG G6 piedāvā optiskā tālummaiņa aktivizēšanas vieglāku pāreju no digitālo tālummaiņu, optiskā un elektroniskā attēla stabilizācija.

 

Tā kā tas viss atrisināsies?

 

Man bija iespēja izmēģināt savu prototipu vienībai, un man jāsaka, ka, balstoties uz mani atstāja iespaidu. Ko gudrāks un izliektu aizmugures vāku, tas bija ļoti ērts un to viegāk bija turēt un lietot ar vienu roku.

 

Attēli uz ekrāna izskatījās patiešām labi, gaiša ar pilnu krāsu spektru. Noskatījos pāris īsus video; vēlreiz, es jutos iespaidots ar vienmērīgu darbību un bagātīgām krāsām. No viena skaļruņa skaņa ir pieņemama; atšķirībā no dažiem citiem ražotājiem, LG acīmredzot joprojām uzskata, tostarp audio spraudni, lai jūs vienmēr varētu pievienot labu pāri austiņas.

Dažādas proporcijas ir interesantas; tas rada gan pozitīvos un negatīvos — un tie lielā mērā ir atkarīgi no tā, vai iesniedzot ir mazliet mainīju darbu ar 18: 9.

Piemēram, tas ļoti labi darbojas ar kameras interfeisu. Piemēram, kad jūs redzēt tikko uzņemtu fotoattēlu, ekrānā ir tai blakus galerijai ar sīktēliem, pēdējais uzņemtais fotoattēls, kurā es varētu atrast ļoti noderīgas — tas man ļautu, piemēram, zināt, kā pēdējie metieni iznāca (un palīdzētu man izlemt, vai ir vajadzīgi vēl citi).

Tasarīļaujlietojumprogrammāmpiedāvātdivuslauciņusarinformāciju,viensvirsotra(pieņemot,kajūsesat,turottelefonuvertikāli).Tā,piemēram,adrešugrāmatuvaratfotoIDinfovirspusēunapakšpusē.

Tomēr kas notiks, ja kāda programma nav optimizēta jaunās proporcijas? Lietotājiem tiek dota izvēle, vai nu programmai mērogs 16: 9, 16.7: 9 vai 18: 9; dažreiz, tas nozīmē, ka zaudēsit dažus no malas app (pēdējo) vai tumša sloksne, kas parādās blakus (pirmo).

LG G6 noteikti ir tālrunis ar starpību. Cik labi, ka atšķirība būs — un kā to salīdzinās ar citiem jaunajiem telefoniem tiek ieviests Mobile World Congress — vēl tikai redzēsim.

 

Jaunajam LG G6 rada jaunu aspektu (koeficients)