daļa no Google nepārtrauktajiem centieniem integrēt sevi katrāmūsu dzīves daļā (es būšu godīgums: Es to mīlu!), uzņēmums nesenpaziņoja par savu jaunāko aparatūras daļu Google Home. Šisbalss aktivizēts skaļrunis, ko darbina Google palīgs, ir jūsupersoniskais informācijas/izklaides centrs un tieši konkurē arAmazon Echo.

Google mājas mazumtirdzniecības cena ir 129 ASV dolāri, un ir ieplānota 2016. gada 4. novembrī. Varat to pasūtīt no Google veikala, mērķa, labākās iepirkšanās un Ernio.lv.

Aparatūras pārskats

Google mājās ir kompakta balstvirsma, kuras augstums ir 5,62 collasun 3,79 collu diametrs. Visa augšējā virsma ir skārienjutīga, un parāda dažādas krāsas un animācijas. Skaņas izslēgšanas poganodrošina tālredzīgu lauku mikrofonus gaidstāves režīmā, bet 2 colluskaļruņa vadītājs ar maināmu pamatni nodrošina bagātīgu skaņu,kas ietilpst septiņās dažādās krāsās (katrs pārdod atsevišķi). Kadfrāze OK Google ir pieejama, tiek parādīta ierīce, kas ir gatavaklausīties savu nākamo komandu vai jautājumu.

Izklaide

Pēc būtības WiFi skaļrunis Google sākums var straumēt audio notālruņa vai visas ierīces, kas ir iespējota. Tas var arī atskaņot mūzikuno dažādiem avotiem, piemēram, YouTube mūzikai, avotunoteikšanas, Pandora, Google Play mūzikas un tunelēm. Lietojietbalss komandas, lai atskaņotu, pauzētu, izlaist vai pielāgotu sējumu.

Google sākumlapa var tikt izmantota arī, lai kontrolētu citashromoātrdarbības ierīces mūzikas straumēšanu visā mājā,izmantojot bezvadu skaļruņus vai video TELEVIZORĀ, kurā iraktivizēts vai iebūvēts Chromecast.

Produktivitāte

Pateicoties Google palīgam, ir pieejama interneta labākāmeklētājprogramma, kas atrodas jūsu mēles galā. Lūdziet Googlemājās veikt matemātisku izteiksmi, definēt vārdus, sniegtaktualitātes, tulkot valodas un daudz ko citu. Tas pat atcerēsies jūsunesenos jautājumus, lai jūs varētu veikt papildu darbu, neuzrādotiepriekšējo informāciju.

Palieliniet savu produktivitāti, lūdzu, pielieciet mājās, lai iestatītubrīdinājumus, pārvaldītu savu kalendāru vai padotu jums galvu parlaikapstākļiem, datplūsmu vai lidojuma informāciju.

Līdzeklis, ko sauc par manas dienas, sniedz jums ieskatu, kurapamatā ir viss, ko Google zina par jums, piemēram, jūsuklausītājiem, atgādinājumiem, jaunumu preferencēm un daudz kamcitam.

Vieda

Google sākumlapa ir veidota , lai darbotos ar daudziem produktiemno šodienas savienojuma mājās ražotājiem, tostarp ligzdām, PhilipsHue, viedām lietām un IFTTT. Jūsu balss komandas var vadīttermostatu, apgaismojumu un jebkuru citu ierīci, kas iesprausta viedāizejā. Piemēram, varat programmēt frāzi Elvis ir atstājis ēkas kreisopusi, lai izslēgtu visas jūsu mājā esošās viedkartes.

Vai vēlaties to iegādāties?

Tagad, kad tiek oficiāli uzsākta cīņa par virtuālajiem personiskajiempalīgiem, cilvēki, visticamāk, vaicāsies: vai Google sākums irnauda? un tas tiek salīdzināts ar Amazon Echo? Es domāju, kaatbilde ir pieejama tādu ierīču veidos, kas jau pieder, un jūsumūzikas un video bibliotēku saglabāšana. Tas ir vienkāršs pārdotkādam, kas pašlaik izmanto Android tālruni, kam ir plaša multividesbibliotēka pakalpojumā Google Play, un tam pieder dažādas aršķidro kurināmo darbināmās ierīces, jo mājas tiks sapakotas pa visuuz vienu ērtu ekosistēmu.

Neskatoties uz nespēju piekļūt vienai otras mūzikas un videobibliotēkām, abām ierīcēm ir vienādas iespējas. Echo var būt labākpiemērots iepirkšanās un pakalpojumu pieprasījumu iesniegšanasbrīdī, jo tas notiek ilgāk un ir daudz trešās puses atbalsta, bet Googlepalīgs gatavojas atvērt atvērtu izstrādātāju platformu decembrī. Tasatstāj Google asistenta personībām un Alexa vienīgo atlikušostarpību.

Personai, kas izskata runas aktivizēto palīgu un plāno izveidotdrošāku vidi, Google mājas $129 mazumtirdzniecības cena nosakaaizraujošu argumentu par Amazon Echo $179.99. Jūs iegūstat arīsešu mēnešu izmēģinājuma versiju ar sarkanu sarkanu krāsu. Betneaizmirstiet par Amazones otrās paaudzes atbalss punktu, kas būspieejams līdz 2016. gada 20. oktobrim par tikai USD 49.99. Ņemotvērā atbalss punkta zemo cenu, sistēmas paplašināšana ir daudzizdevīgāka, taču vienīgā papildu iespēja, kas pašlaik ir pieejamaGoogle mājās, ir vēl viena Google mājas cena.

Ieteicams iegādāties Google Home pie mērķa, vislabākās iegādes unWalmart, lai izmantotu dāvanu kartes, kuponus un citus reklāmas,kas varētu ietvert Google sākumlapu. Zvaigznītēm, ja jums ir mērķanumura karte, varat ietaupīt 5% no labās puses. Un neesietpārsteigti, ja dāvāt dāvanu karti ar pirkumu Melnajā piektdienā.

Būs interesanti redzēt, ko vēl pāris gadus veikalā Google Home unGoogle asistentu veikalā. Vai jūs jau esat iepriekš pasūtījis savudarbību?

Vai Google mājās ir pieejams dzīvesstila palīgs, ko jūs vienmēr esat vēlējis?