Attēlu rezultāti vaicājumam “computer”

Pērkot jaunu datoru, ir viegli apjukt ar milzīgo pieejamo datoru klāstu un lēmumiem, kas jums ir jāveic, to izvēloties . Kā izvēlēties labāko galddatoru jums? Nu, jūs varētu brīnīties, cik daudz RAM jums ir nepieciešams, piemēram, kādu procesoru izvēlēties vai kādu videokarti izvēlēties, kādu displeju meklēt, kāds būs vislabākais priekš jums cietais disks – tur ir tik daudz jautājumu, ka ir grūti saprast, kur sākt.

Ir vienkāršs veids, kā sākt, lai vismaz samazinātu stresu  par izvēli, kas jāizdara un nodrošinātu jums vislabāko datoru jūsu vajadzībām.

Un tas ir aizmirst par zema līmeņa tehniskās specifikācijas, un smalkas detaļas, piemēram, zīmolu grafikas karti tikai uz brīdi, un tā vietā koncentrēties uz kaut ko daudz būtiska un svarīga: to, kas jums tiks gaida jūsu sistēma darīt.

Kam dators tiks lietots

Veltiet laiku, lai padomātu par to veida pieteikumu jūs vēlaties, lai darbotos ar savu jauno datoru, jo tie palīdzēs izlemt, kuru funkcijas jūsu sistēma būs nepieciešams.

Ja jūs tikai plānojat darīt pamatuzdevumus – pārlūkojot tīmekli, nosūtot e-pastu, darboties biroja tipa programmatūru, piemēram, Microsoft Word – tad laba ziņa ir tā, ka lielākā daļa datoru, pat budžeta beigās tirgus, varēs tikt galā ar savu prasībām.

Izklaides dators var apstrādāt šos pamata darba vietas, pārāk, bet var arī izmantot, lai skatīties TV un filmas, klausīties mūziku, spēlēt dažas spēles, varbūt dalīties mūzikas un video failus pāri mājas tīklā. Sistēmas, piemēram, tas ir nepieciešams nedaudz vairāk kā aparatūras jaudu, piemēram, lielāku cieto disku, lai uzglabātu visu savu mūziku un filmas, kā arī lielā ekrāna, laba skaņas karte un skaļruņi, taču tie joprojām nav jābūt pārāk dārgi. Daudzas izklaides datori ir all-in-one datoriem šajās dienās.

Ja jūs vēlaties spēlēt jaunākās spēles ar iespējami labāko sniegumu, tad jums ir nepieciešama spēļu datoru. Tas var būt daudz dārgākas, jo ne tikai jums ir nepieciešams kvalitātes ekrāns, laba skaņas karte un skaļruņi, bet jūs arī nepieciešama jaudīga grafikas karti, ātrs cietais disks un pienācīgas procesors.

Un, ja jūs neesat spēlētājs, bet ir nepieciešams, lai palaistu dažas lieljaudas programmatūru – lai rediģētu HD video, saka – tad jums būs nepieciešams augstas klases veiktspējas datoru. Tas ietver jaudīgu CPU, daudz atmiņu, un lielu, ātru cieto disku, tāpēc gaidīt ievērojamu rēķinu. Bet jums nav nepieciešams liels ekrāns, vai jaudīgu grafikas karti no izklaides un spēļu sistēmas, kas palīdzēs saglabāt cenu uz leju mazliet.

Ko tad izvēlēties – galddatoru, klēpjdatoru, piezīmjdatoru

Netbuki ir kompakti piezīmjdatoriem ar maziem ekrāniem (parasti 10 līdz 12 collas), un sastāvdaļu, kas ir vairāk par taupīt akumulatora nekā nodrošinot neapstrādātu varu. Tātad sagaidīt lēns CPU, tikai nedaudz RAM (1 līdz 2 GB, kas parasti), nav DVD disku, ne pārāk daudz vietas uz cietā diska, un tā tālāk.

Portatīvie datori var likties lielgabarīta, salīdzinot ar saviem sīkajiem piezīmjdatoru brālēniem: tie varētu būt vairāk nekā divas reizes svaru, ar lielākiem ekrāniem, un jaudīgākas procesori, kas nozīmē, akumulatora darbības laiku, var radīt grūtības, lai sasniegtu 3 stundas dažos gadījumos.

Attēlu rezultāti vaicājumam “laptop”

Ja jums nav nepieciešams dators, jūs varat veikt apkārt, lai gan, galddators būs jūsu labākais risinājums. Tie ir lielāki, bet nodrošina lielāku jaudu par savu naudu, un parasti ir daudz vieglāk, lai uzlabotu vai pārstrukturēt. Tātad, ja jūs nolemjat, jums nepieciešama labāka spēļu rezultātus, teiksim, jūs varat nopirkt citu grafikas karti vēlākā datumā, kaut kas nebūs iespējams vispār lielākā daļa piezīmjdators vai klēpjdatorus.

Bet, ja jūs esat jau ieguvuši sarakstu ar vēlamajiem datoru ražotājiem, tad tas varētu būt interesanti domāt par aparatūru, ka jūsu jaunais dators ir jāietver – un tur ir daudz izskatīt.

Kā Izvēlēties Datoru, kuru Iegādāties