Tātad, aplikācijas par brīvu tikai tāpēc, ka labs braucējs   tas ir sapnis, vai ne?

Nu, vairs ne. Drīz vien varēsit iegūt rīta kofeīna trāpījumu, uzgāžāt nevēlāk pēdējo reizi, kad jūsu mīļākais grāvis vai kautiņš ir pilnībāpieejams bez maksas. Bet tas nav viss, arī jūs varētu saņemt atlaidi arī par savu auto līzinga pieteikumu.

Kas jums jādara, atgriežoties pie šiem zaudētājiem? Jums nekas vairāknekā vajadzētu būt godīgi, parādot jūsu lielās braukšanas prasmes.Programmas izstrādes uzņēmums ir izveidojis programmu, ko sauc parMyFix, kas uzrauga jūsu braukšanu, lai noskaidrotu, cik laba ir jūsudarbība. Ja tu esi labi zināms par noteiktu laika periodu, tie plānosadarboties ar personām, kas piedāvās jums atlīdzības, piemēram, tās,ko tikko pieminējāt. Mums visiem patīk brīvie, tāpēc, lai iegūtu šoprogrammu, tas šķistu laba doma.

Bet tas nav šīs jaunās lietotnes galvenais mērķis vai labuma tas ir tikai jauks nedaudz piliens. Saskaņā ar Romex pārstāvi Steve Arscottfaktiskais mērķis ir glābt dzīvības. Aplikācija to dara, izmantojot JŪSUtālruņu GPS sistēmu, lai pārraudzītu, kad mašīna pārvietojas ar ātrumu,kas pārsniedz 4 jūdzes jūdzes stundā. Kad to darāt, tālruņa ekrāns tiksatspējots un jūs nevarēsit veikt vai saņemt zvanus, īsziņas vai jebko citu,kas var novērst jūsu uzmanību. Tāpēc jūs esat kļuvis par drošākudraiveri, un arī tāds ir juridisks. Galu galā transportlīdzekļa vadīšanamobilo sakaru līdzekļu lietošanas laikā šajā valstī ir nelikumīga, un kopš2003. gada decembra tas ir bijis. Arī par labu iemeslu.

Saskaņā ar Karalisko sabiedrību nelaimes gadījumu novēršanai, braucotar jūsu mobilo tālruni, nav zināms par apkārtni, kas ir diezganacīmredzams, domājot par to, jo tajā pašā laikā jūs nevarat skatīties uzceļu un jūsu mobilo tālruni. Taču pastāv arī mazāka iespēja redzētceļazīmes, palikt pareizajā joslā un uzturēt vienmērīgu ātrumu, un,iespējams, aizmugurējo bortu priekšā braucošais transportlīdzeklis, kasiekļūst satiksmē, radot nedrošus satiksmes pārtraukumus un palēnināsreakcijas laikus. Tas viss, protams, ir bīstami, un jebkas, kas palīdzapturēt tās darbību, ir tikai laba lieta!

Tomēr ir daži citi interesenti par šo lietotni. Jūsu braukšanas prasmesuzlabošana, padarot drošāku ceļu satiksmes drošību, ir jūsu braukšanasprasmes uzlabošana. Un drošāks transportlīdzekļa vadītājam ir arīiespēja saņemt atlaidi arī jūsu apdrošināšanas jomā.

Bet, uzsākot darbu, lietotne ir vērsta uz jauniem transportlīdzekļavadītājiem, kuriem kārdinājums rada solījumu par bezmaksas kafiju vainakti kino kabatā, un kurš, braucot par ceļu, vislabāk izmanto viņumobilo tālruni. Bet kas attiecas uz jums, vai vēlaties pārbaudīt savutālruni braukšanas laikā un vai vēlaties saņemt apdrošināšanas atlaidi?

Ir pieejamas vairākas lietotnes, kas ļauj iegūt atlaides tālāk par jūsuapdrošināšanu pret drošāku braukšanu. Tālāk piedāvājam dažuspiedāvātos piedāvājumus.

Tesco mūsu evernētiskamlielveikalam ir savs Tesco Drive +apbalvošanas programma, kas ir bezmaksas bezmaksas un varētupalīdzēt sasniegt līdz 20% no jūsu automašīnas apdrošināšanas. Pēclejupielādes ir jāilgst 250 jūdzes. Pēc katra brauciena jums tiks sniegtasatsauksmes par jūsu braukšanas prasmes un, ja ir pietiekami noderīgi,varat atbloķēt atlīdzību un atlaidi no jūsu apdrošināšanas.

Axa to Drivology programmu monitori un sniedz atsauksmes par katrujūsu veikto ceļojumu. Beidzoties trīs mēnešiem, jūsu prēmija tikspārrēķināta, pamatojoties uz rezultātiem, tāpēc varētu pieaugt. Varatturpināt šo procesu tik ilgi, kamēr vēlaties, lai drošākais būtu jūsu disks,mazāk naudas, ko maksāsit.

Tiešā Line Drive plus šī programma, kas tiek izmantota blakusspraudnim, novērtēs tādas lietas paātrināšanas, bremzēšanas unpagrieziena rādītājs. Varat skatīt savu disku, izmantojot savu disku unportālu. Diski, kas ir vecumā no 21 līdz 26 gadiem, var saņemtautomātiskas atlaides savā apdrošināšanā tikai, lai vienotos par ierīceslietošanu.

Aviva jums ir maza lietotne, kas ļauj gūt panākumus savas braukšanasprasmes laikā, kad esat beidzis 200 jūdzes. Labs domāšanas ātrums irrādītājs diapazonā no 1 līdz 10, savukārt draiveri, kuru skaits pārsniedz7.1., varētu saņemt atlaidi aptuveni £150 apmērā no piemaksas.

LV tas ir spraudnis un lietojumprogrammu apvienots piedāvājums, kasir tieši līdzīgs no tiešās līnijas. Uzstādiet LV = braukšana uniedarbināšana, kas savieno jūdzes. Lai iegūtu atlaidi, ir jāiegūst 200jūdzes, vairāk nekā 10 vai vairāk braucienu. Ja piekrītat šīs programmasizmantošanai, iegūstat £10 no jūsu apdrošināšanas piedāvājuma.

Iespējams, ka tas nešķiet ļoti svarīgi, bet nekad nav zināms, jūsuautomašīnas apdrošināšanas prēmijas samazinājums var izmaksātkatru mēnesi pietiekami daudz naudas, lai maksājumus par šo jaunomotoru, kuru skatījāt jūsu acu priekšā.

Automašīnas aplikācijas ?