Augstas precizitātes: iLoud  Micro monitori nodrošina skaidru skaņu jebkur.

Uzstādīšana ir ātra un vienkārša, kā tam vajadzētu būt, lai skaļruņu sistēmas, kas paredzētas mobilitātātei. Visu spraudņus loģiski var saprast, kur ko likt, jo uz etiķetēm proti aizmugurē vis ir parādīts, lai nevarētu neko sajaukt.. Bluetooth savienojums ir aktivizēts, nospiežot pogu pa kreisi skaļrunim, un vienības izveido savienojumu ar jūsu ierīci tuvākajā laikā.

Līdzekļi

To iLoud Micro Monitori izskatās vienkārša un efektīv. Malas ir nooapaļotas, bet igh-cheekbone versijas parasti ir izrobotas taisnstūrveida, ko var redzēt lielākajai daļai matte-black studio-monitor zīmoliem.Skaļruņi ir izgatavoti no plastmasas. Spīdīga “iLoud” logo atrodas uz sāniem, kas ļauj noskaidrot zīmolu.

+ LED priekšējie skaļruņi.

Micro Monitori pack no siem nevar sagaidīt tādas iespējas, kā sagaidāt no profesionālās studijas monitoriem, ar dažām papildus funkcijām.  Kopā ar Bluetooth funkcionalitāti — ļoti patīkami pieskarties tiem, Tam ir tendence zaudēt uzmācīgiem RCA kabeļu skaļruņiem — ar vītni, skaļruņus ligzdām  3/8 apakšējā vienkāršai montāžai, kā arī saliekamie kickstands darbvirsmas atdalīšanai.

Šie ir vieni no labakajiem skaņas ziņā Loud Micro Monitori

Interesanti, RCA un Bluetooth ir izveidoti no vienām un tām pašām izejvielām, tas nozīmē, ka varat atskaņot audio gan no  ⅛ un Bluetooth audio bez kabeļa vada.Tā ir ļoti liela ekstrra tiem, kuriem nav datora, bet grib atskaņot dziesmas no telefona.

Atpakaļ pie kreisā skaļruņa, ieskaitot barošanas slēdzi, skaļuma regulēšanas poga  tā ļauj klausītājiem apsvērt trīs position-based EQ opciju. Varat izvēlēties, vai jūs klausāties caur datoru pie monitora  mikrofona , vai skaņošanai istabā atradīsities 3 db augstas vai zemas frekvences samazinājums lai būtu labāks skanējums. Šī ir lieliska iespēja skaļruņu komplektam paredzēts pārvietot starp klausīšanās vietas skaņu ,vidi, kur bieži vien krasi atšķiras viena no otras.

Katrs skaļrunis darbina 50 -watt class-D PAPER WRAPPED) vadītāji, apgalvo, ka viņiem ir piemērota ļoti līdzena frekvenču reakcija. Skaņa tiek piegādāti pāri par trīsdesmit metriem 3 augsto frekvenču skaļruņi, kas saskaņoti ar ¾ -metriem kopa.

 

Multimedia iLoud Micro Monitoru apraksts