Nīderlandes 3D printera Ultimaker BV ir iemantojis reputāciju kā uzticams lietotāju kopienu augstas kvalitātes apkalpošana, kas veido ļoti precīzas izdrukas.,to Ultimaker 3 ir domāts profesionāļiem tas tēmēja uz ātru prototipu gan sarežģītu izmērim (precizitātes būvē) un izmantoja vairākas, industrial-grade polimēru materiālus..

Gandrīz jebkurā 3D printera konferencē, Ultimaker mašīnas var atrast. ko trešās puses pakalpojumu sniedzēji demo bija savulaik uztaisījuši. Tiek vaicāts kāds ir cilvēku uzkats par so ražojumu lietotāji parasti atbild , to ir viegli lietot un  ta ir precīza.

Tiešsaistes lietotāju kopiena 3D Hubs Ultimaker printeriem ir konsekventi nominālā labāko vidū pēdējo trīs gadu laikā, un tās pārskatīšana Ultimaker 2 +, kas ietver informāciju no 89 lietotājiem, šis printeris ir viens no labākajiem “tuvojas profesionāļa līmenim”

Ultimaker, kā uzņēmums ir viens no vadošajiem pakalpojumu sniedzējiem “zemo cenu” darbvirsmas 3D printeriem, saskaņā ar Teriju Wohlers, prezidenta nozares pētniecības firmas Volers’s Associates. Tomēr zema cena ir subjektīvs jēdziens, un tas noteikti nav  domāts3 Ultimaker iesācējiem.

Labas kvalitātes dizains

Tas ir aprīkots ar divām drukas serdēm (eksrūderu galvām); var izmantot divas kvēlspuldzes krāsas vai lietot vienu pašu, lai veidotu materiālu un otra derīga rezerves materiāliem. To eksrūderu galvas var apmainīt tikai ar saspiešanas svirām, kas ir patiešām noderīgas, ja meklējat nomainīt drukas galviņu vai materiālus.

Galveno drukāšanas kodolu var izmantot drukāšanai, izmantojot plašu materiālu klāstu, ieskaitot ANI, ABS, CPE un neilona. ABS un PLA, kurām ir kopīgas prasības par 3D iespiešanu, materiāliem, piemēram, CPE (hlorēts polietilēns) un neilona, ir retāk sastopami. CPE ir elastīgs polimērs ar labām UV un ķīmisko izturību, augsta nodiluma izturību un ugunsdrošību. Neilons ir gan slidens un lokans – noder labi elastīgiem objektiem, piemēram, caurulēm.

Iekārta nodrošina izcilu drukas izšķirtspēju, kaut kur no 20 līdz 200 mikroniem. Salīdzinājumam – pērn Makerbot bija atrodamais printeri Replicator + tas pārdodas  (Amazon cenu) un piedāvā 100 – līdz 400 -micron izšķirtspējas diapazonu.

Šis hotspot-enabled 3D printeri ļauj attāli pārraudzīt drukas darbus ar iebūvētu kameru, kas pārsūta

attēlus, izmantojot Wi-Fi saites, un kuram varat pievienot klēpjdatoru vai personālo datoru, izmantojot Wi-Fi vai internetu. Tas arī nāk ar USB portu, no kura var izdrukāt modeļus, izmantojot failu.

To Ultimaker 3 ir laba izmēra desktop lietotne. Tā pasākumi 13.5 x 15 x 15.25 collas, svars ir 23 vienības un ir vidēji labi veidots tilpums: 8.5 x 8.5 x 7.9 in. (vai 7.8 x 8.5 x 7.9 cm, jo dual-extruder režīmā).

Sarežģītākas, papildu opcijasJo Ultimaker 3 piedāvā divpakāpju presēšanu pavedieniem, datora sākotnējā iestatīšana ir nedaudz sarežģītāka. Tomēr datora LED ekrānu un bez lietotāja rokasgrāmatas vai pārslēga kloķis, kas laiž caur divas drukas galviņas eksrūderu montāža un iekraušanas pavedienu.

Printera iestatīšana aptuveni 25 minūšu laikā.

Mēģinot drukāt, Eifeļa torņa modeli Ultimaker izmeta man kļūdas ziņojumu, ka radās problēma ar “aktīvo līmeņa sensoru”, lai panāktu līdzsvaru, uz kuru attiecas drukas galviņas attālums , kas balstās uz šķīvja.

Kādreiz es biju mācījjies  automatizēt aktīvās izlīdzināšanas funkciju, izmantojot galvenās izvēlnes INDIKATORU.

Ultimaker izmanto bezmaksas atklātā pirmkoda programmatūru, lai sagatavotu jūsu modeli, kuru nosauca par 3D iespiešanu. Cura programmatūra tiek izmantota arī citu 3D printeru ražotāji, piemēram, Lulzbot un Prusa.

 

Ultimaker 3 piedāvā augstas kvalitātes 3D s-l-o-w-l-y — drukas darbus ar jaudīgu printeri