Dažos veidos, viedtālruņa bizness atgādina kino biznesu. Sabiedrība zina vairāk par būtiskākajiem atšķirīgumiem no lielajiem uzņēmumiem, jo tas ir tas, ko uzņēmumi un plašsaziņas līdzekļi raksta. Taču, lai gan tālruņu un filmu nozarēs, ir simtiem mazāku, prese vērsta uz ļoti konkrētiem tirgiem — un ja tu neesi šajos tirgos, iespējams, tu nekad nēesi dzirdējuši par viņiem.

Tā rezultātā lielākā daļa viedtālruņu recenzijas, jūs uzzināsit par izcilo flagmanis telefonu, kurš pārdodas par aptuveni $800. Tas ir mazliet neparasti, ka ražotājs, neuztraucas par tālruņiem, otrā vai trešā līmeņa tirgū. Tomēr tieši to Huawei dara ar Mate 9 un godība 6 X, divi tālruņi, kas pārstāv good-to-excellent vērtība, bet citādi nevarētu uzrunāt visu pasauli.

Huawei, kā jūs jau varbūt zināt, ir Ķīnas uzņēmums, kas ir pasaules līdere telco-grade industrial-grade, tā ir tīklošanas ierīce un liels uz uzņēmums.Visā pasaulē, tas ir gandrīz 10% no viedtālruņu tirgus, aiz tikai Apple un Samsung, bet ir mazāks nekā 1% no ASV tirgus. Viens no iemesliem, kāpēc tu esi dzirdējis par Mate 9 un godība 6 X ir, ka Huawei paziņoja tos un tos šī gada CES izstādē — viens no pasaules lielākajiem tehnoloģiju attīstības stadijās, bet neparastu lietu mūsdienās tālruņiem ir atklājis.

Draugs 9

Pirmais, kas pārsteidz, ir 9 MATE  ar to cik liels tas ir. Ļoti liels. Uz 6.2 x 3.2 collas, ar 5.9 -in. diagonāles ekrānu, un sver 6.7 oz., par kādu quarter-in. lielākas abās dimensijās nekā Samsung Galaxy Note 7, lai gan tas ir 0.7 g smagākas un ir ekrāns, kas ir 0.2 cm lielāks. (atšķirībā no Note 7, ) Tas ir ievērojams tālrunis.

Kvalitāte ir ļoti augsta. Tas ir alumīnija, glīti izliekts uz tausti, bet ar pāris malām, kur turēt, lai nevarētu tālrunis slīdēt ārā no jūsu rokām. Pārsega ir tievs, Uz talruņa ir Huawei zīmols. Tālruņa augšpusē ir austiņu kontaktligzda; SIM paliktnī –, kas var veidot vai nu viena, vai ar diviem SIM kartēm SIM un microSD karti — ir kreisās malas; strāvas poga un skaļuma rokeris ir labajā pusē; un USB-C ieejas un pārsteidzoši spēcīgi stereo skaļruņi ir pa visu telefona apaku. Aizmugurē ir a dual-lens kameru un ātru pirkstu nospiedumu skeneri.

Zīmīgs ir 4000 mAh akumulators, kas testēšanu veica 5 stundas iztērēti bija no 100%  bija 20% procenti, kad akumulatora taupīšanas algoritmi apreiķināja un nepieciešami papildus 6 stundas un samazinājās līdz 10%. Tāda akumulatora kļūst siltāks par 110 grādiem; tas bija parasti ap 70 vai 80 grādiem. Tas ārkārtēji paildzina akumulatora kalpošanas laiku un drošību.

 

 

Interesanti redzēt, ka Huawei ir panākusi kompromisu. Galvenais no tiem ir ekrāna: nevis augstas izšķirtspējas AMOLED ekrāns ir tipiski flagmanis, kapteiņa palīgs 9 features an IPS DISPLEJS ar 1080 x 1920 pikseļiem.

 

Huawei Kirin izmanto savu astoņu procesoru ar 960 kodolu Qualcomm tipisku, nevis lielās lauvmutītes 820 ar četri. Kopumā Antutu etalonuzdevumu komplekta īstenošanas Mate 9 uz 138623, tajā pašā diapazonā kā Note 7 ‘s 141159 vai Google Pixel XL ir 140747 (kas var būt godīgākss salīdzinājums, jo jūs faktiski varat nopirkt Pixel XL).

 

 

 

 

Uzņēmuma Huawai jaunākajiem tālruņiem Mate 9, Honor 6X nav flagship-level taču tas piedāvā daudz labāku tehnoloģiju par saprātīgām cenām.