Kas jādara, ja vēlos noslēgt savu automašīnas finansēšanas līgumu agrāk?

Varbūt ir jauns ģimenes loceklis ceļā, vai jūs esat mainījuši darba vietas un nepieciešama ekonomiskāka iespēja uz ilgāku laiku. Tā bieži ir dzīves pārmaiņas, kas nepieciešamas, lai mainītu savu automašīnu. Bet kā jūs to darāt, kad jūs joprojām maksājat finansējumu par savu pašreizējo transportlīdzekli? Šajā blogā mēs esam runājuši ar Tomu Hortonu, mūsu pārdošanas direktoru Zuto, lai palīdzētu padarīt procesu skaidrāku, vienlaikus uzsverot arī dažas galvenās lietas, kas jāņem vērā.

Norēķinu figūras iegūšana par savu finansējumu

Toma pirmais padoms ir uzzināt par jūsu pašreizējo finansi, – tāpat kā ar jebkuru citu kredītlīgumu, ar kuru jums ir tiesības slēgt autolizinga līgumu. Lai to izdarītu, jums, protams, ir jānorēķina līdzsvars ar aizdevēju un tas, kā jūs to darāt, būs atkarīgs no tā automobiļu finansējuma veida, ko izvēlējāties iegādāties.”

Ja jūs finansējāt savu transportlīdzekli, izmantojot HP, jums būs jāatmaksā nesamaksātā kapitāla summa, jebkura administratora maksa un iespējami pāris mēnešu procenti. Tomēr jūs ietaupīsiet naudu uz procentiem, neaizņemoties naudu tik ilgi, kamēr plāns tiks pieņemts.

Ja saņemsit personisko aizdevumu, tiks piemēroti tādi paši atmaksas veidi, bet jūs varēsit pārdot vai daļēji apmainīties ar savu esošo automašīnu pirms šī finansējuma norēķina, jo transportlīdzeklis nav ierakstīts jūsu kredītlīgumā.

Tomēr, ja jūs pieteiksieties uz turpmāko finansējumu jaunā automašīnā, kamēr jums joprojām ir nenomaksāts finansējums citur, potenciālie jaunie aizdevēji ņems vērā pašreizējo nesamaksāto finansējumu, nosakot cenu par jaunu finansējumu. Tas var radīt augstākas procentu likmes jaunajam aizņēmumam vai pat atteikumam.

Toms precizē: “Lai kāds būtu tavs līgums, jums būs jāsazinās ar aizdevēju par norēķinu figūru.”

Kāda ir jūsu pašreizējā transportlīdzekļa tirgus vērtība?

Toms uzsver, ka: “Kad mēs skatāmies, lai apmainītos ar mūsu pašreizējo transportlīdzekli, mēs parasti meklējam jaunu un vēlamies izmantot pašreizējās daļas vērtību daļā apmaiņā kā rezerve jaunajam transportlīdzeklim.

“Jūs varat uzzināt transportlīdzekļa pašreizējo vērtību bezmaksas, tiešsaistē, tādās vietnēs kā Auto Traders un What Car?” Viss, kas jums nepieciešams, ir jūsu reg. plate un nobraukuma detaļas.

Bet, lai gan šajā attēlā tiks ņemti vērā visi ziņotie negadījumi vai izmaiņas automašīnā, nav obligāti jāņem vērā transportlīdzekļa pašreizējais izskats vai nodilums un plīsums, un tas galu galā ir galvenais faktors, kas to pērk.

Toma padoms: “Ja jūs jau skatāties uz savu nākamo automašīnu, ir vērts pārbaudīt, vai tirdzniecības uzņēmums piedāvā daļu apmaiņas un kādu vērtību viņi jums sniegs par savu automašīnu. Vai, iespējams, vēlēsieties nokārtot savu finansējumu un pārdot automašīnu neatkarīgi no pilnīgi atsevišķa tirgotāja.

Toms secina: “Šeit nav pareizi vai nepareizi, un es patiešām ieteiktu pārbaudīt vērtību tiešsaistē un ar vietējo tirgotāju. Šādā veidā, ja ir krasa atšķirība vērtībās, jums ir iespēja meklēt alternatīvu pircēju, un tajā pašā laikā jūs nepaļaujaties uz teorētisku skaitli, kas balstīts uz nākamajiem soļiem.

Vai jūs esat negatīvā kapitālā?

Toms vēlas norādīt, ka šis nākamais solis ir kritisks: “Ja jūsu mašīna ir negatīvā kapitālā, jums ir jāapsver, vai tiešām ir īstais laiks mainīties.”

Bet viņš piebilst: “Dzīves pārmaiņas nereti notiek tajā pašā laikā, kad mūsu finanses sēž labi un dažkārt, dzīvesveida labumi un izmaiņas jaunā automašīnā piegādās, var atsvērt jebkādas izmaksas, kuras varētu rasties no negatīvā kapitāla. Bet, lai kas jums būtu taisnība, pirms galīgā lēmuma pieņemšanas apsveriet savu pieejamību.

Negatīvs kapitāls notiek, ja jūsu automašīnas tirgus cena ir mazāka nekā norēķinu skaitlis, lai pārtrauktu finansējumu. Daudzi finanšu nolīgumi, piemēram, personiskie līguma plāni un nomas pirkumi, ir spēkā uz noteiktu laiku un ir izstrādāti tā, lai, ja līgums beidzas, transportlīdzeklis ir pozitīvā kapitālā.

Tas ir tā, lai jūs varētu atgriezt automašīnu iepriekš norunātā stāvoklī, un finanšu kompānijai joprojām ir kāda vērtība automašīnā, kuru jūs vairs nevēlaties, bet jūs esat izbaudījis mazāku ikmēneša atmaksu nekā izvēloties iegādāties automašīnu tieši pirmajā vietā.

Toms piebilst: “Tu, protams, varētu būt pozitīvā kapitālā, pirms tava vienošanās beigsies, bet, jo tuvāk būsi līdz galam, tā būs lieta.”

Ja vēlaties mainīt savu pašreizējo transportlīdzekli un kādu palīdzību, kāpēc nerunājiet ar vienu no Zuto automašīnu iepirkšanas ekspertiem.

Vai jūs neesat pārliecināts par turēšanas depozīta maksāšanu tirgotājam?

Kas jādara, ja vēlos noslēgt savu automašīnas finansēšanas līgumu agrāk?